Wilt u uw interieur een make-over geven? Vraag snel uw offerte op maat aan.

Professionele behanger
Passend behang voor elk interieur

Er zijn heel wat soorten behang waaruit u kunt kiezen voor uw interieur. Denk maar aan glasvezelbehang om een muur efficiënt en duurzaam te renoveren of een meer luxueus reliëfbehang zoals u het ziet in hotels en restaurants. Er is ook het traditionele behangpapier uiteraard. Een goede behanger weet elk soort behang aan te brengen. IRS-Design behangt in de hele regio Hasselt, Limburg, Herentals en Vlaams-Brabant.

Van glasvezel tot textielbehang

Glasvezel of renovatiebehang is gemaakt van gewoven en geperst glasvezel. In tegenstelling tot traditioneel behang dat van papier is gemaakt, is glasvezelbehang zeer sterk, zo sterk dat het toegepast kan worden bij renovatie van muren. Ook is glasvezel, aangezien het materiaal zo sterk is, geschikt voor het gebruik in drukbezochte ruimtes. Daarnaast is er ook het decoratief behang. Dat wordt gemaakt van papier, pvc of glasvezel en bieden wij u aan in uiteenlopende stijlen.

Advies op maat

Als erkend schilder en behanger uit Hasselt reiken wij u graag advies en tips aan. Desgewenst verwijzen wij u door naar enkele partners die inspirerende showrooms hebben. Daar kunt u kiezen uit oneindig veel kleuren, motieven en materialen zodat u uw droombehang meteen kunt selecteren. Bent u op zoek naar een behanger voor uw project? Dan is Romain Schruers dé man die u zoekt. Contacteer IRS-Design voor uw offerte.

Heeft u een vraag?

Contact

Betrouwbaar

Jarenlange
ervaring

Stipt

Vrijblijvende
offertes