Wilt u uw interieur een make-over geven? Vraag snel uw offerte op maat aan.

Gyproc laten plaatsen met tal van afwerkingsmogelijkheden
Gipsplaten voor diverse toepassingen

Gyproc plaatsen geeft u heel wat mogelijkheden voor uw binnenhuisafwerking voor uw woning te Hasselt. Zo kunnen gipsplaten snel geplaatst worden en bieden ze verschillende opties om af te werken. Ze zijn ook vrijwel meteen klaar om te beschilderen. IRS-Design uit Hasselt helpt u graag verder met uw gyprocwerken. U kunt gyproc gebruiken in de meest uiteenlopende projecten: plafonds, scheidingswanden, dakisolatie, enzovoort.

Zorgvuldige afwerking voor alle gipsplaten

Bij de gyprocwerken mag u van ons professionaliteit en nauwkeurigheid verwachten. Van het eerste voegwerk tot de laatste afwerklagen en het opschuren. Wij werken steeds met de passende materialen. Zo garanderen wij u een optimale afwerking waarbij we altijd oog voor detail hebben.

Waarom gyproc

Wie opteert om gyproc te laten plaatsen te Hasselt opent meteen een waaier aan mogelijkheden. Gyproc is een materiaalsoort die zich leent voor diverse toepassingen en ruimtes. Het is makkelijk te behandelen en mits goede afwerking lijkt het alsof u een echte stenen muur hebt.

Laat u wegwijs maken in de meerwaarde die gyproc voor uw interieur heeft en vraag uw vrijblijvende offerte aan. Wij zijn actief in de regio Hasselt en ongeveer 50 kilometer daar rond.

Heeft u een vraag?

Contact

Betrouwbaar

Jarenlange
ervaring

Stipt

Vrijblijvende
offertes