Wilt u uw interieur een make-over geven? Vraag snel uw offerte op maat aan.

Een houten vloer zorgt voor flinke meerwaarde
Plaatsen, opschuren of volledig renoveren

Houten vloeren zijn voor vele woningen een aanwinst. Of u nu kiest voor laminaat, parket of een plankenvloer, IRS-Design uit Hasselt komt ze voor u leggen. Wij maken gebruik van professionele gereedschappen en werken altijd op een zo net mogelijke manier om de overlast tijdens de werken zo veel mogelijk te beperken. Vloeren worden beschermd en moeilijk verplaatsbare meubels afgedekt. Ook ruimen wij onze rommel netjes op en voeren we die zelf af.

Onderhoud en renovatie van uw houten vloer

Houten vloeren zijn net als andere vloersoorten niet vrij van slijtage. U loopt er immers iedere dag overheen, er staat een stoel of zetel op en er rollen bureaustoelen over. Daarom is het na een aantal jaar wel eens nodig om het hout op te schuren en van een nieuwe beschermlaag te voorzien. Bij plankenvloeren is het soms nodig om eens eentje te vervangen. Ook dat karwei komen wij met plezier voor u doen. Wij beschikken over professioneel materiaal waarmee we de klus efficiënt en goed kunnen klaren zodat u weer een mooie effen vloer heeft.

Tips voor onderhoud en langere levensduur

De levensduur van uw houten vloer in Hasselt en omstreken hangt uiteraard ook veel af van het onderhoud. Daarom geven wij u graag tips om uw houten vloer optimaal te onderhouden en dit met passende producten. Op die manier zal uw vloer veel langer meegaan.

Voor alles wat uw houten vloeren aanbelangt is er maar één adres. Contacteer IRS-Design voor vloerwerken in regio Hasselt, Herentals, Limburg en Vlaams-Brabant.

Heeft u een vraag?

Contact

Betrouwbaar

Jarenlange
ervaring

Stipt

Vrijblijvende
offertes