Wilt u uw interieur een make-over geven? Vraag snel uw offerte op maat aan.

Kasten op maat om al uw spullen in op te bergen
Op maat van uw behoeftes

Opbergruimte is één van de voornaamste zaken die bij het interieur komen kijken. Daarbij zijn kasten natuurlijk altijd iets dat bekeken moet worden. In veel gevallen is een standaardmodel niet echt wat u nodig heeft en is een maatkast meer aangewezen.

Verschillende mogelijkheden

IRS-Design uit Hasselt komt graag naar u toe om de ruimte op te meten en uw kasten op maat te ontwerpen en te monteren. Of het nu om een vrijstaande kleerkast, een schoenenrek of een volledige inloopkast gaat. Wij stellen zoals bij al onze werkzaamheden hoge eisen aan de afwerking.

Alle soorten kasten mogelijk

U heeft bij ons talloze mogelijkheden voor uw kasten op maat te Hasselt. Kies zelf uw gewenste houtsoort, kleur, deuren en kastinrichting uit. Onze kasten op maat kunnen worden voorzien van schuifdeuren, vouwdeuren of draaideuren. Tevens hebben wij een ruim aanbod aan accessoires om uw maatkast helemaal naar uw wensen af te werken. Van een handig opbergsysteem, tot een uitschuifbaar rek dat gemonteerd wordt. Wij brengen het allemaal in orde voor u.

Blijf niet zitten met uw idee voor uw nieuwe kast en stuur ons een bericht. Check ook de vele referenties van voorgaande projecten.

Heeft u een vraag?

Contact

Betrouwbaar

Jarenlange
ervaring

Stipt

Vrijblijvende
offertes