Wilt u uw interieur een make-over geven? Vraag snel uw offerte op maat aan.

Schilderwerken met van hoogwaardige materialen
Vanaf het eerste advies tot finale afwerking

Wij kennen ons vak optimaal. Daarom werken wij voor onze schilderwerken te Hasselt steeds met hoogwaardige materialen en verf. Denk aan merken zoals Sikkens, Trimetal en andere professionele verf. Hierdoor kunnen wij u onze kwaliteitsgarantie afgeven. Ook tijdens de uitvoering gaan we door tot alles piekfijn is afgewerkt zodat u iedere dag van het resultaat kunt genieten. Het is tenslotte uw woning.

Van bespreking tot finalisatie

Onze manier van werken heeft zich door de jaren heen al vele malen bewezen. Een bezoek met een grondige inspectie van de werken is onze eerste stap. De tweede stap is een eerlijk en gedegen advies.

De gulden middenweg

Meestal is er een goedkopere en een duurdere oplossing. Omdat wij uw rekening niet bepalen, laten we aan u de keuze. U kunt er altijd op vertrouwen dat alle werken professioneel worden uitgevoerd. De derde stap is uw offerte. Deze is altijd duidelijk en vermeldt alle werkzaamheden en benodigde materialen. Kies dus voor schildersbedrijf IRS-Design uit Hasselt en laat ons uw project weten. Ook voor het plaatsen van houten vloeren, het fabriceren van maatkasten en de uitvoering van gyprocwerken kunt u steeds bij ons terecht.

Heeft u een vraag?

Contact

Betrouwbaar

Jarenlange
ervaring

Stipt

Vrijblijvende
offertes